Døgnvakt: 55 19 28 30

Om oss

 Leverandører

 

 

 

 

Kontaktinformasjon
 
Åsane og Omegn
Begravelsesbyrå


Email: post@aaob.no

Døgnvakt: 55 19 28 30

 

Leverandører

Åsane og Omegn Begravelsesbyrå har som mål å alltid kunne levere det absolutt beste innen varer og tjenester. Det aller viktigste vil alltid være menneskene. Alle våre medarbeidere har en god og solid opplæring og fremfor alt er de dypt dedikert til alltid å gjøre en trygg og oppofrende innsats med dere som pårørende i sentrum.

Åsane og Omegn Begravelsesbyrå legger også stor vekt på å kunne levere de beste varene som er på markedet. Vi legger stor vekt på at alle våre leverandører holder en høy etisk standard og leverer produkter som er profesjonelt produsert og av høyeste kvalitet. Informasjon om noen av våre viktigste samarbeids-partnere og leverandører finner du her.

 

Trostrud-Freno

Trostrud-Freno er vår hovedleverandør av kister. De er Norges største kisteprodusen og tilbyr Skandinavias bredeste utvalg av kister. I tillegg til kister har de også et stort utvalg av forskjellig utstyr til graferd og gravsted.

I vårt valg av Trostrud-Freno som hovedleverandør hav vi lagt stor vekt på deres fokus på varespekter, kvalitet, god dokumentasjon og muljøansvar. 

 

Sæthre Stenindustri

Sæthre sten er en av våre hovedleverandører av gravstein. Vårt valg av Sæthre sten skyldes at de har produsert og levert gravstein siden begynnelsen av 1920 og har et god og solid renommé. De har stort fokus på interne rutiner noe som sikrer pålitelig levering av kvalitetsprodukter til rett tid. Sæthre Sten er den største leverandøren av gravetein i Bergensområdet.

 

Eide Stein

Eide stein e vår andre leverandør av gravstein. De holder til på Møre som er hovedsete for mye av steinproduksjon i Norge. Eide Stein er en av Norges største bedrifter innen bearbeiding av stein. De legger stor vekt på sine lange håndverkserfaring i kombinasjon med moderne utstry. Dette bidrar til høy kvalitet og ekfektiv og miljøbevist produksjon.

 

Dankertsen Blomster

Dankertsen Blomster er vår mangeåringe samarbeisparner innen stell og beplantning av graver. Dankertsen blomster har mange generasjoners erfaring med blomster og gravbeplantning. De har stort fokus av kvalitet og punktlig levering. Vår valg av Dankertsen Blomster er fundamertert i deres stolthet og positiv tilnærming til arbeidet de gjør. Danktersen Blomster bistår oss i hvis vår egen blomsteravdelig trenger avlasting med sorgbinding.

 

Asker Produkt

Asker Produkt leverer alle navneplatene til gravmarkørene våre, samt en god del av selve gravmarkørene. Resten leveres av Trostrud-Freno. Vårt valg av Asker Produkt har bakgrunn i dere fokus på punktlig levering av estetiske kvalitets-produkter.

 

Olav Werner Begravelsesbyrå

Som kjent er det ikke alle dødsfall som skjer på hjemstedet. For å bistå oss med oppgaver på Østlandet har vi et nært og godt samarbeid med Olav Werner Begravelsesbyrå. De er høy kvalifisert, efektive, oppofrende og ikke minst løsnings-orienterte. De tar de stenge etiske kravene som ligger til grunn for alt vi gjør på høyeste alvor noe som er svært viktig ettersom de handler som Åsane og Omegn Begravelsesbyrå sin forlenge arm når de utfører oppdrag for oss.

 

Bring Logistics

Ved all transport over lange avstander, både innenlands og utenlands, er det viktig å ha en samarbeidspartner som har et stort kontaktnettverk, er profesjonelle, har høy kompetanse innen sitt felt og alltid er tilstede. Vårt valg av Bring gir oss nettopp dette. Bring Cargo er ikke bundet til enkelte flyselskaper eller andre aktører. Dette gjør dem i stand til å utføre oppdrag til og fra hver minste avkrok.